Cultura Sant Hipòlit de Voltregà

BÈSTIES

Fins on estaria disposada a arribar una mare perquè la seva filla aconsegueixi allò que vol? Un text que ens parla sense embuts sobre la cultura de la hipersexualització i la pornificació dels i de les menors.

Sobre l’escenari la Tessa (Marta Marco), una psicoterapeuta, repassa les repercussions d’un cas extrem: la filla de vuit anys de la seva pacient vol posar-se pits. A través d’una circumstància que pot semblar-nos aberrant i anormal ens convida a revisar la nostra cultura. Quan, i com, comences a adonar-te que la teva moral està sent dirigida per la cultura popular? L’autora ens llença a través d’aquesta història un punyent “I si?” en una societat en la qual la sexualitat i el gènere són una part tan important de qui som, com ens identifiquem, i com ens definim. Quan és massa d’hora per lluitar pels nostres ideals sexuals?

OPCIÓ DE SOL·LICITAR SERVEI DE CANGURATGE: S’ofereix servei de canguratge per tal que les persones adultes puguin assistir a l’esdeveniment, al mateix moment que els fills i filles estàn a càrrec d’una persona especialitzada en acompanyament a la infància. SI ES VOL GAUDIR D’AQUEST SERVEI, CAL AVISAR AMB ALMENYS 10 DIES D’ANTELACIÓ AL TELÈFON 609201672.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció:
Pau Roca
Autor:
Monica Dolan
Traducció:
Adriana Nadal
Intèrpret:
Marta Marco

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!

Diumenge 26 de novembre
18 h
Sala Petita d’Osona
5€
60 MIN.
Teatre

Venda on-line tancada