Cultura Sant Hipòlit de Voltregà

“La volta al món en 80 ties”

Per què és important El viatge d’Egèria? A qui li devem el WIFI i el Bluetooth? Com és que Clara Schumann va deixar de composar? La Teoria de la Relativitat és només d’ A. Einstein? Quantes dones tenen Premi Nobel? A qui va salvar Irena Sendler? Qui eren les Guerrilla Girls? Per què va morir Olympe de Gouge? Qui va descriure per primer cop l’orgasme femení?

Totes aquestes històries, i moltes altres, construeixen LA VOLTA AL MÓN EN 80 TIES.

Us proposem un viatge teatral i musical a través del teatre documental, la performance, les cançons, la imatge i la dansa amb el que descobrirem a 80 “ties”, sovint silenciades.

Viatjarem a través de la història i al llarg dels cinc continents per conèixer el testimoni vital d’aquestes “ties” fonamentals i veurem com ens ressona avui en dia el que van fer i sobretot el que van ser.

Una actriu que també canta i una pianista que l’acompanya ens guien en aquest recorregut emotiu, combatiu però també divulgatiu i divertit.

Aquest és el nostre homenatge a totes les aventureres. A totes les “ties” intrèpides, inconformistes, idealistes, innovadores i irrepetibles que ens han precedit i que o bé no coneixem o bé no reivindiquem prou. No ens hi caben totes les que són però si que ho són totes les que hi estan. 80 “Ties”.

El projecte LA VOLTA AL MÓN EN 80 TIES va rebre el IV Premi Born de Creació Escènica que atorga el Cercle Artístic de Ciutadella de Menorca a projectes que estiguin en procés de creació.

FITXA ARTÍSTICA

Intèrprets: Georgina Llauradó i Cristina Martínez
Direcció: 
Joan Codina
Dramatúrgia: 
Georgina Llauradó i Joan Codina
Direcció Musical: 
Cristina Martínez
Coreografia i Moviment: 
Igone López Harto
Vestuari: 
Míriam Comte
Espai Escènic: 
Idoia Urdiain
Disseny de Llums: 
Daniel Gener
Disseny de So: 
Cristina Martínez
Fotografia: 
Minifilms
Disseny Cartell: 
Kitiara Ferran (Minifilms)
Audiovisual: Kitiara
Ferran (Minifilms)
Comunicació i premsa:
 Núria Bonet
Xarxes: 
Carol Ibarz

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!

Divendres, 5 de març
20:00
La Sala Petita
1€
70 MIN.

Venda on-line tancada