Sopar amb Eduard Aliberch, cuiner del mas Monells
Aquesta tardor, tots els tastaolletes i apassionats de la bona taula esteu d’enhorabona.
L’entitat de nova creació, Volemtragar, engega un cicle de sopars on reconeguts cuiners del nostre territori ens oferiran una masterclass del bo i millor de la seva cuina.
Ens mostraran, pas a pas, tot el procés culinari per a la confecció d’un sopar que tot seguit tindrem la sort de degustar.
A mig camí entre un curs de cuina i un sopar privat, aquestes vetllades seran una gran oportunitat per adquirir algun petit truc, conèixer els secrets de la confecció d’un bon fondo o salsa, i sobretot, per gaudir d’un gran sopar.
Serà tot un luxe poder comptar també amb la col·laboració d’en Carles Landeiras, sommelier a Panadès Alemany, per a maridar cada trobada amb els vins més adients i arrodonir així una gran experiència gustativa per a tots els assistents.
Reserva ja la teva plaça a taula per no perdre’t cap d’aquestes propostes gastronòmiques.
Dijous 27 d’octubre: Josep Sanitjas, tast de carn de vaques madurades de les formes més sorprenents. Maridatge: Carles Landeiras.
Dijous 10 de novembre: Victor Juanola Carroggio, xef del restaurant del tennis Voltregà, ens prepararà un arròs de marisc. Maridatge: Carles Landeiras
Dijous 24 de novembre: Eduard Aliberch, cuiner del mas Monells, ens oferirà un sopar de “platillos de temporada”.
Maridatge: Carles Landeiras. Lloc: Aula de cuina de la casa del Mallol.
Organitza: Associació Gastronòmica Volemtragar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà