Cultura Sant Hipòlit de Voltregà

Sopar amb Eduard Aliberch, cuiner del mas Monells

Aquesta tardor, tots els tastaolletes i apassionats de la bona taula esteu d’enhorabona.

L’entitat de nova creació, Volemtragar, engega un cicle de sopars on reconeguts cuiners del nostre territori ens oferiran una masterclass del bo i millor de la seva cuina.

Ens mostraran, pas a pas, tot el procés culinari per a la confecció d’un sopar que tot seguit tindrem la sort de degustar.

A mig camí entre un curs de cuina i un sopar privat, aquestes vetllades seran una gran oportunitat per adquirir algun petit truc, conèixer els secrets de la confecció d’un bon fondo o salsa, i sobretot, per gaudir d’un gran sopar.

Serà tot un luxe poder comptar també amb la col·laboració d’en Carles Landeiras, sommelier a Panadès Alemany, per a maridar cada trobada amb els vins més adients i arrodonir així una gran experiència gustativa per a tots els assistents.

Reserva ja la teva plaça a taula per no perdre’t cap d’aquestes propostes gastronòmiques.

Dijous 27 d’octubre: Josep Sanitjas, tast de carn de vaques madurades de les formes més sorprenents. Maridatge: Carles Landeiras.

Dijous 10 de novembre: Victor Juanola Carroggio, xef del restaurant del tennis Voltregà, ens prepararà un arròs de marisc. Maridatge: Carles Landeiras

Dijous 24 de novembre: Eduard Aliberch, cuiner del mas Monells, ens oferirà un sopar de “platillos de temporada”.

Maridatge: Carles Landeiras. Lloc: Aula de cuina de la casa del Mallol.

Organitza: Associació Gastronòmica Volemtragar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà

INSCRIU-TE AQUÍ!
No esperis més!

Dijous 24 de novembre
20:00
Mallol
30€
25 places
Gastronomia i Cultura

Venda on-line tancada