Cultura Sant Hipòlit de Voltregà

ARTOT, un juliol amb art!

L’Artot neix ara fa 14 anys, i esdevé un Festival en un poble petit com una gran oportunitat.

Des dels inicis ha apostat per dues clares vessants, la de proximitat territorial, acció de nous públics, i l’altre com a creador d’oportunitats, per gaudir i créixer culturalment amb les propostes que s’hi poden veure, un espai sensorial i d’emocions.

Engeguem amb la que serà la 14 edició d’un projecte que va néixer amb 4 dijous de vesprades culturals i ha esdevingut un referent comarcal pel compromís  de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà i l’ens local a donar suport a una iniciativa creixent i a la professionalitat de les propostes.

Amb els anys han anat passat per aquest encontre d’arts escèniques, de la Catalunya central, un gran ventall de propostes majoritàriament nacionals, però també internacionals de música, circ, dansa, teatre, poesia, itinerants, carrer, instal·lacions, entre altres,

Des de aquesta mirada és des d’on volem seguir treballant, en un enfocament clarament de sensibilització per les arts, per la cultura, que és la que ens fa créixer i ser com som.

La seva missió rau en oferir i potenciar les arts escèniques al territori.

La seva visió pretén arribar a ser un espai cultural actiu a Osona, amb ànim d’esdevenir un referent en l’àmbit de les arts escèniques creant i executant en diversos nous “espais escènics” durant els mesos de juliol.

Aquesta 15a edició encara ens ve marcada per la pandèmia de la covid 19 i per tant determinarà que algunes accions es vegin adaptades,  però serà en benefici de poder aplicar i garantir la bona execució i desenvolupament dels espectacles així com la seguretat dels espectadors i els artistes.

ESDEVENIMENTS ARTOT 2021