Concert Mabel Flores

Dissabte 14 de novembre a les 19h al Auditori.

Després de la gran acollida del seu darrer àlbum ‘Entre mujeres’ (2018), Mabel Flores és un dels noms que s’ha guanyat un lloc al panorama de la cançó d’autora actual. La seva música és la confluència de diferents gèneres musicals que transiten entre la música mediterrània, ritmes llatins, aires del sur i el pop, sumats a unes lletres fresques i honestes, escrites generalment des de la crítica social i carregades de força, amb un enfoc senzill i directe. 

De forma versàtil, adapta la formació que l’acompanya a l’escenari, i ofereix tant directes acústics i íntims, com festius i instrumentats amb una banda contundent formada majoritàriament per dones que reivindiquen el seu espai a través de la música. Des dels escenaris, la cantautora deixa palés que és possible un oci amb consciència i responsabilitat, abordant temes de gran compromís social i narrant relats de vida, tant aliens com personals. 

El resultat és un show descarat i natural sumat a una presència escènica caracteritzada per la naturalitat, l’humor entre cançons i la complicitat. Un viatge musical per ballar, riure i emocionar-se.

Inscriu-te!
Dates del concert:
Dissabte 14 de novembre
Horari:
A les 19h.
Lloc:
Auditori L’Ateneu
Artista:
Mabel Flores
Preu: Gratuït

AUDITORI L’ATENEU
TOTAL PACKS: 45

PACK DE 4 – Packs reservats per 4 integrants
PACK DE 3 – Packs reservats per 3 integrants
PACK DE 2 – Packs reservats per 2 integrants
PACK DE 1 – Reserva individuals

CAPACITAT TOTAL: 60 PERSONES