EMORIÔ

Sound de Secà és un grup de percussió de Cervera creat al 2009 i compost per 17 intèrprets. Els diferents membres es van unir amb la finalitat de crear un espai alternatiu als grups de percussió convencionals i provocar a un viatge emocional més enllà de la música, a través del ritme, el moviment, les melodies i la interacció amb el públic. És un grup polifacètic amb l’afany de reinventar-se constantment sumant a la percussió nous elements i encaixar en diverses demandes. 

Els espectacles que ofereixen es combinen visualment i coreogràficament a través de les melodies que flueixen i marquen en ritmes afrollatins interpretats amb instruments de percussió; puntualment també trobem en els seus espectacles la presància d’instruments melòdics com l’ukelele i l’acordió. L’aspecte visual intensifica les melodies amb un vestuari d’estil steampunk i una acurada presència escènica. I per últim, la coreografía es nodreix a través de moviments explosius i sabrosons que atrauen el públic. 

Emoriô evoca i fa èmfasi a un camí marcat pel perfeccionisme en tots els seus llenguatges, tractant amb molt bon gust l’estètica, la dansa, el cant, la poesia visual i sobretot la percussió afrollatina. 

El resultat final és el d’uns personatges que se’ns presenten misteriosos a la vegada que elegants, que a poc a poc van pujant la temperatura de la plaça a través del seu virtuosisme i la participació amb el públic, tot creant l’atmosfera adequada per tal de culminar en una bogeria col·lectiva desbordant de força i energia.

FITXA ARTÍSTICA

DIRECTOR ESCÈNIC – Genís Farran
DIRECTOR MUSICAL – Robert Canela i Bernardo Dombua
AJUDANT DE DIRECCIÓ ESCÈNICA – Guillem Fuster i Montse Pelfort
INTÈRPRETS  Laura Barquets, Robert Canela, Júlia Canela, Jordi Carrillo, Bernardo Dombua, Laia Farran, Jesús Franco, Sandra García, Joan González, Natàlia Morales, Emma Muñoz, Núria Pulido, Maria Sangés, Irene Suárez, Jordi Talavera, Joan Taló, Mariona Tuset i Heika Villar
CARACTERITZACIÓ – Xavi Badia

ENTRADES SENSE COST CAL INSCRIURES
No esperis més!
Dijous, 9 Juliol
21:30
Amfiteatre del Pilar
45 MIN.
PROTOCOL ENTRADES I ACCÉS ARTOT 2020

AUDITORI DEL PILAR – ARTOT 2020
TOTAL PACKS: 125
ZONA A: Packs reservats per a families de 4 integrants |
ZONA B: Packs reservats per a families de 3 integrants
ZONA C: Packs reservats per a grups de 2 integrants
ZONA D: Reserva individuals
ZONA E: Reservat per a families de 3, grups de 2 e individuals.


CAPACITAT TOTAL: 268 PERSONES

Venda on-line tancada