Monòleg de Pamela Palencio: NO SOLO DUELEN LOS GOLPES

Parlar de l’Monòleg “No solo duelen los golpes” és parlar, irrevocablement, de Pamela Palenciano … i viceversa. Des de fa més de 15 anys han anat fusionant-se, creixent i evolucionant fins a arribar a hores d’ara una multitud de seguidores i seguidors, dins i fora d’Espanya.

Un reconeixement i acceptació que va començar a les aules d’instituts i universitats; en cases okupes i associacions dels barris; després en les comunitats més abandonades de diversos països de Centre Amèrica; fins arribar a convertir-se en un referent de el moviment Feminista (i de moltíssimes dones) així com de el moviment social i artístic en l’àmbit nacional (sobretot) però també internacional.

Per la seva discurs antisistema, ple d’humor àcid i ironies, així com altament testimonial i en primera persona; ha rebut un parell de denúncies dels nínxols de poder per col·locar públicament totes les formes de violències que té el Poder … Però també ha rebut altres reconeixements que val la pena destacar: Ha estat guardonada amb el Premi GODOFF 2016; en la XIV Edició de el Premi de l’Col·lectiu 8 de Març li van atorgar el premi d’aquesta edició; Premi Nacional de la XX Edició dels Premis 8 de Març de Getafe (2017); el Premi Dones 2017, de l’Aj. de Fuenlabrada, entre d’altres.

FITXA ARTÍSTICA

Autora i actriu: Pamela Palenciano
Direcció:
Dario Valtancoli
Producció:
Iván Larreynaga
Comunicacions:
Karla Molina Montalvo
Disseny d’Il·luminació:
Tony Sánchez
Fotografia Cartell:
Pamela Aguayo Portillo

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Diumenge 22 de novembre
A les 18:00h
Sala Petita d’Osona
3€
1H. 30 MIN.
NORMES COVID 19 SALA PETITA D’OSONA