ATENCIÓ‼️‼️‼️

Es suspèn l’espectacle de NEANDERTHAL degut al temporal‼️‼️

Neanderthal

Neanderthal és una obra que ens permet veure la història de l’ésser humà des d’una perspectiva remota. A vegades és necessari allunyar-se per adonar-nos de qui som, d’on venim i, possiblement també, d’on anem. Sentir l’essència de l’home primitiu en l’home d’avui. Neanderthal podria ser com aquell disc d’or que porten les sondes Voyager llençades al 1977, aquell disc amb gravacions i sons de la terra que va ser llançada a l’espai amb l’esperança de que una altra civilització les trobi i en trobi.

Mapes, dibuixos, sons i música del món, discursos del president Jim Carter, etc. Però poder aquella civilització que el trobi siguem nosaltres mateixos d’aquí 40 mil anys.

L’elenco està compost per tres ballarines i el músic Silberius de Ura Neonymus. El potencial de cada un dels components, el carácter multidisciplinari que engloba – Dansa, break dance, artes circenses, teatre físic –  junt amb la col·laboració de Logela Multimedia, redunden en una experiencia creativa singular i potent que atrapa a tots els públics.

El grup Logela el composen creadors de diferents disciplines artístiques digitals: dos músics informàtics i dos video creadors, encara que en els seus projectes sempre hi ha col·laboracions. 

El seu objectiu és la creació i unió de productes digitals amb la posta a l’escena. Actualment estan aplicant els seus coneixements a la tècnica MAPPING – projeccions a grans edificis ajustant la imatge i el so a l’espai arquitectònic.

La imatge i el so es sincronitzen amb el plantejament escènic de cada ocasió: The Voyage (2012), juntament amb la companyia MOTION HOUSE (Birminghan) & ATEARA DOA (2012); juntament amb la companyia KUKAI, “Divenire” (2013) amb Circle of Trust LUMEN (2018) Ciutat Europea de la Cultura Timosara. En són alguns exemples.

FITXA ARTÍSTICA

DIRECTOR – David Vento
MÚSICA – Silberius de Ura Neonymus
BALLARINS – David Ventosa Fuertes, Francisco Lorenzo, Graciel Stenio Lisboa Recio i Milki Lee.
PRODUCTORA – Logela Multimedia

AUDITORI DEL PILAR – ARTOT 2020

Les incripcions son numerades i cal apuntar el nom de les persones que ocuparan el seient en cada un del tickets.

Un cop sapigues amb qui vindràs, tria la zona delimitada per packs i accediu a fer el registre a través del mapa de seients de l’amfiteatre.

Distribució de Packs per Zones
ZONA A: Packs reservats per a families de 4 integrants |
ZONA B: Packs reservats per a families de 3 integrants
ZONA C: Packs reservats per a grups de 2 integrants
ZONA D: Reserva individuals
ZONA E: Reservat per a families de 3, grups de 2 e individuals.


CAPACITAT TOTAL: 268 PERSONES

ENTRADA SENSE COST CAL INSCRIURES
No esperis més!
Dimarts, 14 Juliol
21:30
Amfiteatre del Pilar
55 MIN
PROTOCOL ENTRADES I ACCÉS ARTOT 2020

Venda on-line tancada