Cultura Sant Hipòlit de Voltregà

L’emoció i la reflexió sobre dones emprenedores a l’ombra de la història

L’emoció i la reflexió sobre dones emprenedores a l’ombra de la història

El passat dia 5 de març les 20 hores va tenir lloc la representació de l’obra de teatre multidisciplinar “La volta al món en 80 ties“, una proposta que no va deixar indiferent a ningú i amb la que el públic va connectar des de un bon inici.

Una obra teatral de 70 minuts de durada, que repassa la història amb dones que no han estat visibles i que han tingut una importància en tots els àmbits de la vida, laboral, professional, emocional, i que en aquesta proposta escènica se les visibilitza i se’ls hi dona el protagonisme que es mereixen. Hi té cabuda l’humor, la història però també l’emoció, la reflexió sobre dones emprenedores, científiques, músiques, descobridores però que no se’ls ha donat la importància i no se les ha visibilitat pels seu mèrits. Una reivindicació de la dona en paraules majúscules, gran homenatge que posa en valor el paper de les dones a l’ombra de la història al llarg dels temps.

Tothom va sortir molt content i molt agraïts, en una nit en la que, un cop més, La Sala Petita d’Osona es va omplir en tot el seu aforament possible i segueix fent camí per oferir cultura professional, cultura segura.

FOTOGALERIA

La volta al món en 80 ties | 05/03 del 2021